Minoră dispărută de la domiciliu căutată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 44 de ani, din municipiu, a sesizat telefonic, prin apelul 112, faptul că, în jurul orelor 18.00, nepoata ei, Ariton Gabriela-Valentina, de 16 ani, care locuieşte împreună cu mama la aceeaşi adresă, a plecat de la domiciliu cu intenţia de a se plimba în zona blocului şi nu a mai revenit.


Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările, stabilind că minora se afla în compania unei prietene, însă nu are asupra sa telefonul mobil şi actele de identitate.
De asemenea, s-a mai stabilit că aceasta nu suferă de afecţiuni psihice sau cronice şi nu a mai fost plecată de la domiciliu.
Semnalmente: înălţime 160 cm, constituţie atletică, faţa ovală, părul şaten deschis, lung peste umeri, frunte mijlocie, sprâncene drepte, ochii albaştri, gura şi buzele mijlocii, nu prezintă semne particulare.
Îmbrăcăminte la data dispariţiei: geacă din bumbac de culoare verde, blugi de culoare mov deschis, încălţată cu o pereche de cizme bej, îmblănite.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul pentru urgenţe 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite