Minor cercetat pentru două furturi calificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţişti în misiune. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Poliţişti în misiune. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Poliţiştii au continuat să desfăşoare cercetări în două cauze penale înregistrate cu autori necunoscuţi şi l-au identificat pe minorul de 16 ani, domiciliat în municipiul Brăila, principalul suspect al faptelor.

În fapt, la data de 28.11.2011, în jurul orelor 18.40, minorul i-a sustras cerceii de la ureche unei brăilence de 17 ani, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din apropierea Hotelului Orient Expres, situat pe Bulevardul Dorobanţilor, fără a exercita acte de violenţă asupra ei.
De asemenea, la data de 17 decembrie a.c., cel în cauză i-a sustras cerceii şi unei brăilence de 34 de ani, în timp ce se afla pe Aleea Narciselor.
Ieri, 21 decembrie a.c., judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au descins la domiciliul minorului, ocazie cu care l-au găsit şi condus la sediul Poliţiei Municipiului, în vederea continuării cercetărilor.
Acesta a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul total este în valoare de 2.400, poliţiştii recuperându-l parţial.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite