Secretomanie în cazul militarului brăilean decedat la Tuzla, care va fi condus, astăzi, pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul religios se ţine în secret la sediul Flotilei, de pe strada Împăratul Traian. Secretomanie inexplicabilă şi în cazul misiunii brăileanului care avea pregătire de aviator, paraşutist şi scafandru.

Lacrimi pentru tânărul de numai 29 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Tuzla. Militarii din Garnizoanele Brăila şi Constanţa au ţinut presa departe de cortegiu. Marinarii au alungat jurnaliştii din sediul lor, în care a fost depus sicriul.

Băduţ Papuc, militarul care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de pe aerodromul de la Tuzla va fi înhumat astăzi în Cimitirul Eroilor de la „Sfântul Constantin".

CITEŞTE ŞI:

UPDATE/FOTOGALERIE Accidentul de la Tuzla a decapitat componenta de bază a misiunilor de tip strict secret. Băduţ, înmormântat cu onoruri

Tragedie pentru Grupul Naval al Forţelor şi Operaţiilor Speciale

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Militarul brăilean mort la Tuzla, condus spre Cimitirul Eroilor de marinari (GALERIE FOTO)

Slujba religioasă a început la orele 10.00, iar militarii de la Serviciul Fluvial al Flotei Române, Filiala Brăila, n-au permis presei să intre în încăperea în care era depus sicriul militarului.

Reamintim că maistrul militar Băduţ Papuc făcea parte din GNFOS, Grupul Naval Forţe şi Operaţii Speciale, trupe de comando care se antrenează zilnic câte 6 ore şi despre ale căror misiuni se ştie că sunt clasificate cu „Strict Secret". Băduţ avea pregătire de scafandru şi aviator, a lucrat atât în Brăila, cât şi în Constanţa şi Buzău.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite