Militari, angajaţi ai ISU şi jandarmi acţionează în continuare pentru curăţarea zăpezii în satele sinistrate din judeţul Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţia Brigăzii 10 Geniu în zonele sinistrate. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Intervenţia Brigăzii 10 Geniu în zonele sinistrate. FOTO: NICOLETA BUTNARU

100 de militari aparţinând unităţilor Brigăzii 10 Geniu acționează în comuna Ciocile şi în satele Chichineţu și Odăieni, 21 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi 21 de angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi acționează în localitatea Drogu, comuna Galbenu.

Cele trei echipe sprijină Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localitaţile respective şi vor participa la deblocarea gospodăriilor de zăpadă, în special acolo unde locuiesc persoane vârstnice, bolnavi.


În sprijinul Primăriei Surdila Găiseanca acţionează cinci subofiţeri de la Garda de intervenție Făurei (ISU Brăila) pentru operaţiuni de deszăpezire.
Lucrători de la ISU acţionează şi în municipiu ajutând la deszăpezire şi degajarea ţurţurilor.


"Două echipaje (opt subofiţeri) de la ISU Brăila, cu două autospeciale acţionează în municipiul Brăila pentru operaţiuni de deszăpezire şi degajare ţurţuri", ne-a declarat maior Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite