Micii dansatori de la Palatul Copiilor din Brăila au pus monopol pe podiumurile de concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni gimnaşti si dansatori din ţară s-au zilele trecute, la Târgu Jiu, la concursul naţional de gimnastică şi dans modern "Măiastra", organizat de către Palatul Copiilor Târgu Jiu.

Concursul a strâns cei mai buni dansatori şi gimnaşti cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, veniţi din palatele copiilor din Iaşi, Bucureşti, Caracal, Craiova, Timişoara,Rovinari, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Alba Iulia, Orşova, Târgu Jiu, Brăila.


Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni: gimnastică aerobică şi dans modern, pe probe de concurs şi categorii de vârstă.


Palatul Copiilor şi Elevilor Brăila a fost reprezentat cu succes de formaţiile Kids Style şi Bamby de la cercul de Dans modern, coordonat de profesoara Carmen Gabriela Musceleanu. Cele două fromaţii au reuşit să obţină două locuri I, un loc 2 şi un loc 3, astfel: formaţia Kids Style a obţinut locul I la secţiunea dans modern şi locul II la secţiunea dans oriental, în timp ce formaţia Bamby a obţinut locul I la secţiunea dans de caracter-ţigănesc şi un loc III la secţiunea dans modern.


Casa de Cultură a Sindicatelor Oneşti a găzduit cea de-a IX-a ediţie a Concursului naţional "Meridianele dansului". Acest concurs a fost organizat de Cercul de Dans modern de la Clubul Elevilor din Oneşti şi s-a bucurat de prezenţa a 29 de trupe care au reprezentat palatele copiilor din tot atâtea municipii. Competiţia s-a desfăşurat pe 12 genuri de dans şi trei categorii de vârstă, de la 7 la 19 ani.

Palatul Copiilor şi Elevilor Brăila a fost reprezentat de trupa Dinamic care a obţinut premiul I la dans modern şi premiul II la fantezie coregrafică. Trupa este coordonată de profesoara Steliana Ion.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite