"Mascaţii" l-au "săltat" pe un brăilean care conducea fără permis şi cu un pistol în maşină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma primirii unor informaţii verificate, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban şi Serviciului de Intervenţie Rapidă (SIR) l-au identificat, în acest weekend, pe un bărbat de 36 de ani care conducea autoturismul proprietate personală pe Şoseaua Buzăului.

Suspectul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 4 aprilie şi până la data de 1 august 2011.

În urma controlului efectuat în interiorul maşinii, poliţiştii au găsit un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării, precum şi 7 cartuşe aferente.

S-a stabilit că pistolul şi cartuşele sunt deţinute în mod legal de către brăilean, însă certificatul de deţinător îi conferă dreptul numai de deţinere la domiciliu, nu şi de port în afara domiciliului, astfel că arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat şi port fără drept de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite