„Mascaţii” brăileni s-au dovedit a fi mai buni decât 36 de echipe similare din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascaţii din Serviciul de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-au clasat pe locul 6 din 42 de echipaje în prima ediţie a "Cupei structurilor speciale de intervenţie", din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Echipa formată din agent şef de poliţie Iancu Sorin, agent principal de poliţie Bercaru Marian şi agent principal de poliţie Stanciu Mitel, a reuşit o clasare meritorie cu mult înainte unor formaţiuni care ridicau pretenţii la podium.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 22-25 iunie la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr" din Câmpina.

"La acest campionat au participat 42 de echipe, formate din câte doi sau trei luptători din cadrul Serviciilor de Intervenţie Rapidă de la toate inspectoratele de poliţie judeţene din ţară", ne-a declarat inspectorul de poliţie Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

După desfăşurarea celor trei probe, care au constat în deplasare pe o pistă aplicativă, conducerea unui autovehicul printre jaloane şi tactică specială de intervenţie, după fiecare probă executându-se şi exerciţiu de tragere, clasamentul final pe echipe a urcat poliţiştii brăileni pe locul al VI-lea.

Nu în ultimul rând de subliniat, faptul că din comisia de contestaţii a acestui campionat a făcut parte şi agentul şef de poliţie Jan Costea cunoscut ca având un bogat palmares sportiv.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite