Mariana a devenit mămică la vârsta jocului cu păpuşile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O copilă de 12 ani se află internată la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Brăila după ce a născut. Bebeluşul, o fetiţă, este prematur şi se află în incubator. Tânără mămică nu vrea să renunţe la copil, vrea să aibă grijă de el ajutată de familie

Luni dimineaţă, pe copilă au apucat-o durerile naşterii şi a fost adusă la Maternitate unde a născut o fetiţă de 2.200 de grame. Medicii care i-au fost alături spun că atât mămica, cât şi fetiţa sunt bine.

„Minora a primit nota nouă la naştere. Mama şi copilul sunt bine, nu au fost probleme la naştere. Am înţeles că familia le va lua acasă", a precizat dr. Alexandru Baltă, purtătorul de cuvânt al Maternităţii.

Deocamdată, nou-născutul este sub supraveghere medicală.

„Abia aştept să-mi pot lua copilul în braţe şi să mergem acasă", spune tânăra mămică.

Mariana Mustafa, care va împlini 13 ani la începutul lunii mai, s-a mutat din martie 2009 cu tatăl copilului ei, Ion Cuţi, de 20 de ani, în casa acestuia din localitatea Chiscani, dar fără forme legale.

Cuţi este un nume cunoscut în Brăila, graţie deselor infracţiuni comise de membrii acestei familii.

Dosar penal tăticului

Cazul minorei care a născut o fetiţă a ajuns în atenţia poliţiştilor de la Postul de Poliţie Comunală Chiscani.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu o minoră", a declarat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În acelaşi timp, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) a deschis o anchetă.

Mămica a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică. Ea doreşte să se ocupe de creşterea şi îngrijirea copilului fiind susţinută de tatăl biologic şi de bunica paternă", a spus Simona Cimpoae, purtătorul de cuvânt al Protecţiei Copilului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite