Braila: Marfă contrafăcută în valoare de zeci de milioane, confiscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, între orele 9.00-15.00, poliţiştii de frontieră brăileni au organizat, în cooperare cu lucrători de la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului

Ieri, între orele 9.00-15.00, poliţiştii de frontieră brăileni au organizat, în cooperare cu lucrători de la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, o acţiune pe linia depistării celor care comercializează mărfuri contrafăcute, cu nume ale unor firme de prestigiu.
În cadrul acţiunii au fost vizate mai multe societăţi comerciale în care se comercializează îmbrăcăminte tip sport.
La două dintre societăţile vizate au fost descoperite mărfuri contrafăcute, articole de îmbrăcăminte tip sport, treninguri, tricouri, hanorace  purtând marca „adidas”.
Marfa, în valoare totală de 3290 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de către organele de poliţie, iar administratorilor celor două societăţi comerciale li s-au întocmit dosare penale săvârşirea infracţiunilor de comercialiare a unor produse apărate de legea privind marca înregistrată.
Articolele ridicate au fost depuse la camera de corpuri delicte ale Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite