Mâine aflaţi cine este câştigătorul campaniei „Medicul cu care Brăila se mândreşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

După şase săptămâni de dezabateri şi vot, campania cotidianului „Adevărul", „Medicii cu care oraşul se mândreşte", a ajuns în faza finală. În ediţia de miercuri, 16 noiembrie, veţi avea posibilitatea să citiţi povestea medicilor care s-au clasat, la Brăila, pe primele locuri în topul stabilit în urma voturilor exprimate de cititori, de juriul de specialitate şi de jurnaliştii de la „Adevărul".

În total, nu mai puţin de 35.000 de persoane din Galaţi şi 12.000 de persoane din Brăila au făcut nominalizări, au votat medicul preferat sau au comentat la articolele publicate. Foarte mulţi şi-au exprimat simpatia faţă de un doctor sau altul, dar au existat şi controverse, pe alocuri virulente, legate de profesionalisului unora dintre cei nominalizaţi.
La Brăila, ordinea este: Locul 5- Tertulian Vlăduţiu (gastroenterolog), Locul 4- Alina Neacşu (oftalmolog), Locul 3- Antoneta Ioniţă (UPU) şi Locul 2- Marian Baciu (UPU).
Cine va fi pe locul 1? Veţi afla miercuri, din ziarul „Adevărul", unde aveţi ocazia să citiţi povestea lor. Comentează pe braila.adevarul.ro cine crezi că va câştiga!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite