Mâine, peste 150 de motociclişti protestează la Brăila în semn de solidaritate cu colegii lor care spun că au fost bătuţi de şeful Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bikeri din toată ţara, adunaţi de Asociaţia ARIN, vin mâine la Brăila, începând cu ora 11.30, în staţia peco Agip de pe Digul Brăila-Galaţi. De acolo, aceştia pornesc în marş spre oraş, şi cel mai probabil, vor trece prin faţa Jandarmeriei. Aceştia protestează în semn de solidaritate cu cei patru gălăţeni care au reclamat că ar fi fost bătuţi de şeful Jandarmeriei brăilene, col. Vasile Silion. 

Motocicliştii au cerut autorizaţie de la Primărie şi au obţinut pentru a traversa oraşul de pe dig, pe str. Industriei, W.Mărăcineanu, Independenţei, Calea Galaţi, Împăratul Traian şi retur. Întâlnirea vine pe fondul scandalului iscat în weekend-ul trecut, când patru bikeri gălăţeni, care s-au întâlnit pe Calea Galaţi cu col. Vasile Silion, au reclamat că au fost agresaţi.

Silion a reclamat, la rându-i, că motocicliştii l-au scuipat şi lovit. Poliţia l-a dat pe Silion pe mâna Controlului Intern, iar motocicliştii au cerut în mod public demiterea lui Silion din fruntea Jandarmeriei. Col. Vasile Silion este nimeni altul decât fratele fostului comandant al Jandarmeriei Române. El se află în fruntea instituţiei de la Brăila de ani buni. Poliţia monitorizează, de astă dată, parada-protest a motocicliştilor, de mâine.

Vom reveni. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite