Mâine, brăilenii sunt invitaţi la un inedit spectacol de magie şi iluzionism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Blaine vine la Promenada Mall
Alin Blaine vine la Promenada Mall

Evenimentul este programat să înceapă la ora 18.00, în Galeria Promenada Mall. Discipolul celebrului David Blaine, Alin Blaine, şi-a propus să-i surprindă pe brăileni cu diverse numere unice de magie şi iluzionism.

Sâmbătă, Promanada Mall îi invită pe brăileni să participle la un spectacol de magie şi iluzionism intitulat "Delyrium cu Alin Blaine", eveniment care va începe la ora 18.00.

Astfel, discipolul celebrului David Blaine, Alin Blaine, reuşeşte să sfideze gravitaţia şi să ridice magia la rang de paranormal. El şi-a propus să-i surprindă pe brăileni cu diverse numere unice de magie şi iluzionism.

Alin Blaine poate ridica obiecte uşoare de la pământ fără să le atingă. A descoperit acest lucru pe când avea 13 ani, în timp ce locuia cu mama sa şi a ridicat furculiţa căzută pe jos fără a pune mâna pe ea.

Alin a plecat la New York cu bursă pentru a studia informatica. Acolo l-a întâlnit pentru prima oară pe David Blaine, unul dintre cei mai buni iluzionişti ai timpurilor noastre. Acesta l-a atins pe Alin în timp ce realiza un truc, apoi s-a oprit şi i-a spus că este diferit.

În urma întâlnirii, toata viaţa lui Alin Blaine s-a schimbat. A renunţat la facultate şi s-a înscris la şcoala de iluzionism a lui David Blaine. A absolvit-o după patru ani, iar în tot acest timp s-a întreţinut cu banii câştigaţi prin baruri, făcând diferite trucuri.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite