Magazinele au fost luate cu asalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie mare în Piaţa Halelor
Aglomeraţie mare în Piaţa Halelor

Profitând de faptul că ninsoarea a încetat şi că arterele rutiere principale au fost redate circulaţiei, aseară, brăilenii s-au putut aproviziona cu produse proaspete.

În toate pieţele din oraş a fost aglomeraţie mare, cetăţenii profitând de ameliorarea vremii pentru a ieşi la cumpărăturile de Crăciun.

„Am vândut până la ora aceasta14 porci-carcasă. De asemenea am scos la vânzare circa 100 kilograme de măruntaie pentru pregătit toba de casă sau caltaboşii şi am epuizat toată marfa cam pe la zece, zece jumătate" ne-a declarat Filip Stoian , comerciant în Piaţa Halelor.

„Nu am ridicat preţurile, chiar dacă aprovizionarea aceasta a fost destul de scumpă. Nu se merită pentru o bucăţică de iarnă să umblăm şi noi la buzunarele şi aşa văduvite ale concetăţenilor", ne-a declarat şi Cornel Cristea, comerciant de produse din carne.

Deszăpezirea, criticată de şoferi

Cetăţenii care s-au deplasat spre centrele comerciale cu mijloacele de transport în comun, au criticat modul în care s-a făcut deszăpezirea.

„Noroc cu ziua de astăzi că a fost cât de cât liniştită şi am putut veni să facem cumpărături. Ca să ajungem din Hipodrom până la piaţă ne-a luat cam jumătate de oră. Am venit pe jos pentru că tramvaiele se lasă aşteptate", ne-a spus Horia Ciobanu, 73 de ani, fost arhitect.

Dacă la venire, oamenii s-au mai descurcat, la plecare, cu sacoşele pline, a fost mai greu.

„Nu mai ninge, liniile au fost curăţate, dar tramvaiele tot prost merg. Am cumpărat tot felul de produse şi stau în staţie de jumătate de oră ca să vină tramvaiul. Este bătaie de joc!", s-a exprimat o gospodină care trebuia să ajungă în cartierul Brăiliţa.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite