MC Liv şi DJ Bury formează singura echipă de MC şi DJ din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MC Liv şi DJ Bury, surprinşi la "datorie"
MC Liv şi DJ Bury, surprinşi la "datorie"

Liviu Jerloianu, alias MC Liv şi Dragoş Buriu, zis DJ Bury asigură distracţia brăilenilor în cluburi. Ei fac muzica să fuzioneze şi publicul să vibreze

                                             Profil

Liviu Jerloianu

                   

MC Liv şi DJ Bury,surprinşi la "datorie"

                                           Născut. 12 ianuarie 1985, Brăila
                                           Studii. postliceale
                                           Ocupaţie. MC, DJ, operator imagine
                                           Familie. necăsătorit

Dragoş Buriu

MC Liv şi DJ Bury, surprinşi la "datorie"

Născut. 12 martie 1992, Brăila
Studii. elev în clasa a XI-a
Ocupaţie. elev, DJ
Familie. singur la părinţi

Liviu Jerloianu şi Dragoş Buriu fac muzica să fuzioneze şi pe brăileni să vibreze pe ritmurile lor. Pentru MC Liv şi DJ Bury, aşa cum le place să li se pună, viaţa înseamnă muzică, iar muzica înseamnă viaţă. Dacă s-ar putea, în fiecare zi ar călători pentru a descoperi sunete noi, senzaţii, stări. Împreună se apropie de muzică cu pasiune şi multă curiozitate, asemenea unor copii.

Liviu Jerloianu este MC (Master of Ceremony). El se ocupă de buna dispoziţie a persoanelor aflate într-un club, vorbeşte mult şi întreţine atmosfera, iar Dragoş Buriu, DJ (Disc Jockey), mixează întotdeauna live.

MC Liv şi DJ Bury,surprinşi la "datorie"

Cu toate că amândoi cochetau în acelaşi domeniu de ani buni, Dragoş Buriu şi Liviu Jerloianu s-au întâlnit pentru prima dată în vara anului 2008. „Am realizat atunci că avem aceeaşi pasiune şi am decis să formăm o echipă. Astfel am reuşit să fim singura echipă de DJ şi MC din Brăila care lucrează mereu împreună", adaugă Liviu.

Se declară fericiţi şi mulţumiţi doar atunci când văd că cei din jurul lor dansează şi se distrează.
Dacă vreţi să vă convingeţi de calitatea show-ului pe care îl fac cei doi, MC Liv şi DJ Bury, îi puteţi găsi în Pub-ul Rebel, de pe B-dul Al. I. Cuza sau în Disco Clubul Rebel din Chiscani.

MC Liv şi DJ Bury,surprinşi la "datorie"

„Suntem extrem de mulţumiţi de faptul că aici avem spijinul administratorului, Gabriel Mihalea, ceea ce este foarte important pentru noi, pentru ceea ce facem şi implicit pentru public", ne-au mai spus băieţii.

Îl cunoaşte pe Geo Da Silva

Liviu şi-a descoperit pasiunea pentru muzică pe când avea 14 ani. „Atunci am fost pentru prima oară într-o discotecă şi în momentul în care am dat cu ochii de DJ, nu m-am mai putut dezlipi de pupitrul lui. Pe atunci se punea muzică pe casetă iar trecerea de la o melodie la alta se făcea foarte greu", ne povesteşte brăileanul.

MC Liv şi DJ Bury, surprinşi la "datorie"

Îşi aminteşte cu plăcere cum „a furat" meseria de la DJ Lili: „eram foarte cicălitor", mai ne spune zâmbind Liviu. În peregrinările sale, Liviu l-a întâlnit pe cunoscutul MC Geo Da Silva, a cărui prietenie a câştigat-o în timp. „El m-a învăţat ce înseamnă să fii MC", adaugă Liviu.

DJ Bury s-a ataşat de muzică în clasa a VIII-a, când a descoperit pe internet un program radio. „De atunci, nu exista clipă să nu mă gândesc la muzică sau să nu mă informez despre tot ce este nou în domeniu", ne spune Dragoş. Zile şi nopţi întregi, el a mixat pe plajă în Eforie Sud, fiind extrem de mulţumit de performanţă sa.

Întrebări şi răspunsuri

MC Liv şi DJ Bury, surprinşi la "datorie"

Aveţi vreun proiect de viitor?

„În viitorul apropiat, dacă vom avea susţinere financiară ne dorim să scoatem împreună un album cu muzică comericală, de club. De asemenea, mai avem câteva proiecte, însă nu e momentul să vorbim despre ele şi nu pentru că sunt secrete, ci pentru că le vom divulga în clipa în care vom fi siguri de ele", spune Liviu.

Credeţi că este posibilă o colaborare cu DJ din showbiz-ul românesc?

„Da, de ce! Ţinând cont că avem un DJ brăilean care mixează la Vibe FM şi este foarte cunoscut, credem că îi putem călca pe urme. Cine ştie unde ne poartă viaţă. Nimic nu este imposibil dacă îţi doreşti cu adevărat", adaugă Dragoş.

ce le place

MC Liv şi DJ Bury,surprinşi la "datorie"

„În primul rând vrem să îmbinăm utilul cu plăcutul, pentru că doar astfel putem obţine mari satisfacţii morale, cât şi materiale. Apoi ne place să călătorim, iar asta se datorează probabil meseriei, pasiunii noastre comune. Şi desigur, iubim tot ce este legat de muzică, ne documentăm zilnic, vedem ce a mai apărut nou în materie de aparatură", spune Liviu.

ce nu le place

În numele amândorura, Dragoş spune: „Invidia, minciuna şi dispreţul nefondat al oamenilor. Şi nu ne mai place un lucru - faptul că autorităţile nu se implică foarte mult în găsirea soluţiilor pentru petrecerea timpului liber al tinerilor, al adolescenţilor şi chiar al copiilor, pentru că nici parcuri multe şi sigure nu avem. Nu ne place ca atunci când avem o treabă să fim împinşi de la spate".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite