Luni se ține concursul pentru postul de director la Teatrul „Maria Filotti” Brăila/Vezi aici poziția autorităților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Aurel Simionescu spune că persoana care va trece probele de examinare și va obține punctajul cel mai bun va fi noul director al Teatrului „Maria Filotti". Concursul se va ține pe 30 august, probele constând în evaluarea proiectelor de management depuse de cei ce concurează pentru acest post și un interviu.

Freamătul de la Teatrul „Maria Filotti" a ajuns la urechile primarului. Toți angajații teatrului sunt în așteptarea noului director după ce Veronica Dobrin a ieșit la pensie.

Reamintim că fostul director Veronica Dobrin a fost nevoită să aleagă între pensie și salariu, potrivit noilor reglementări în vigoare. Interimatul până la concurs este asigurat de Rodica Antonescu, secretar Relaţii Publice şi coordonator departament Dezvoltare, organizare şi promovare spectacole la dramaticul brăilean în perioada mandatului Veronicăi Dobrin.

Aurel Simionescu spune că lucrurile se vor clarifica abia după ce se va susține concursul și se va desemna un câștigător.

„Este ușor să vorbești de pe margine. Va fi un concurs, așa cum sunt regulile concursului, pe 30 august când se va face evaluarea proiectelor de management depuse și probabil va fi și un interviu", a punctat edilul șef.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite