Brăila: Lucrări de izolaţie termică blocate de un garaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Lucrări de izolaţie termică blocate de un garaj
Brăila: Lucrări de izolaţie termică blocate de un garaj

Izolaţia unei scări de bloc, începută în august 2008, nu s-a terminat nici acum pentru doi dintre proprietarii de la parter. Oamenii s-au văzut nevoiţi să abandoneze lucrările deoarece un alt

Izolaţia unei scări de bloc, începută în august 2008, nu s-a terminat nici acum pentru doi dintre proprietarii de la parter. Oamenii s-au văzut nevoiţi să abandoneze lucrările deoarece un alt vecin nu a dorit să-şi mute garajul care se află lipit de peretele apartamentelor de la parter.

Eugen Nichifor luptă de aproape un an cu autorităţile şi cu un vecin pentru a putea să-şi facă izolaţia apartamentului. „Toată scara a vrut să facă izolaţie termică şi am angajat o firmă care a început lucrările. Totul a mers bine până au ajuns la apartamentul meu şi al vecinei de lângă mine”, povesteşte bărbatul.

Bărbatul a fost apoi în audienţă la viceprimarul Doiniţa Ciocan şi la primarul Aurel Simionescu. Aparent, lucrurile s-au rezolvat.

De atunci, au trecut mai multe luni. Prin răspunsul dat de DAGL proprietarul garajului, Silviu Mangiurea- vecinul- urma să se prezinte la sediul DAGL pentru a reglementa situaţia.

În adresă se arăta faptul că mutarea garajului cu plăcuţa de identificare 1253, amplasat pe domeniu public în apropierea blocului este necesară „în vederea efectuării lucrărilor de refacere a izolaţiei la faţada blocului”.

Discuţiile între părţile implicate nu au dus la niciun rezultat şi odată cu trecerea timpului prin porţiunea din spatele garajului apa s-a infiltrat şi umezeala a apărut în interiorul imobilului. 

Directorul DAGL Brăila, Dan Apostol cunoaşte situaţia, dar credea că totul a fost rezolvat cu mult timp în urmă. „Vă promit că îi voi avea o discuţie cu proprietarul garajului şi cu cei doi vecini care vor să facă izolaţia. Garajul se poate muta. Normal că omul poate să-şi facă izolaţia”, a conchis Dan Apostol.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite