Laura Stoian, alias Lorra Music din Brăila: Visează la o carieră muzicală internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorra Music
Lorra Music

Studiază canto la Liceul de Artă "Hariclea Darcle", a participat la nenumărate spectacole şi aşteaptă cu nerăbdare să semneze primul contract cu o casă de discuri.

PROFIL


Născută: 12 iunie 1992, Brăila
Studii: Elevă în clasa a XI-a la Liceul de Artă „Hariclea Darclee"
Familie: Singură la părinţi

Laura Stoian, pe numele de scenă Lorra Music, este pasionată de muzică încă de mică. Cea care i-a îndreptat paşii spre studiul acestei arte este mama sa.
„Mama m-a văzut de mică cum dansam şi cântam şi m-a îndemnat către Liceul de Artă. Am făcut şi balet în clasele V - VIII, tot la Liceul de Artă, dar muzica mă atrage mai mult", spune Lorra.


De aceea a ales secţiunea canto. „Sunt înscrisă la canto, la clasa doamnei Adriana Toma. Tot cu ea fac cursuri de canto muzică uşoară şi la Şcoala „Vespasian Lungu", ne-a mai spus Laura.


Artist recunoscut


Odată cu începerea liceului, au început şi participările la diverse concursuri şi festivaluri de muzică. În 2009, a obţinut premiul al treilea la Concursul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Armoniile Dunării".
În martie 2010 a participat la Concursul „Ghiocelul de Argint", unde a obţinut trei premii, printre care şi Premiul Special pentru calităţi interpretative şi prezentare scenică.


De curând a fost desemnată „minivedeta" în cadrul concursului lansat de Kids Show Production. A participat la foarte multe spectacole. „Am cântat în deschiderea concertului Andei Adam în august la Zilele Brăilei, am cântat la patinoar de Ziua Îndrăgostiţilor, iar acum de 1 Decembrie voi cânta pe faleză. Cânt oriunde sunt solicitată, la spectacole, baluri, banchete".
Chiar dacă e de părere că muzica pop dance şi house o reprezintă cel mai bine, este capabilă să interpreteze melodii de orice gen.
„Dacă mi se cere să cânt şi altceva, cu siguranţă voi cânta. Orice gen este binevenit", ne-a spus artista.


Contrar curentului play back din muzica românească, Laura cântă întotdeauna live deoarece consideră că în acest mod îşi poate pune în valoare vocea.
Singurele momente în care apelează la play back sunt acelea în care starea fizică chiar nu îi permite să cânte în direct. „Cânt numai live fiindcă vreau să arăt lumii că eu chiar am voce. Doar atunci când sunt foarte răguşită şi chiar nu pot să cânt, mai fac play back, dar asta se întâmplă foarte rar", ne-a povestit Laura.


Visează la o carieră muzicală internaţională, dar pentru început aşteaptă un răspuns pozitiv din partea unei case de discuri, dintre cele la care şi-a trimis CV-ul.
„Vreau să evoluez în muzică şi dacă se poate să mă lansez peste hotare. Am trimis CV-uri însoţite de cover-uri, deoarece încă nu am piese personale şi aştept răspunsuri. Aş prefera o casă de discuri mai cunoscută pentru că aşa îmi va fi mai uşor să mă lansez şi mă va ajuta să primesc mult mai multe solicitări în emisiuni şi spectacole".

Întrebări şi răspunsuri:


Care este artistul tău preferat?


Artistul preferat este Mutya Buena, fostă componentă a trupei britanice Sugababes. Îmi place muzica ei foarte mult, iar ea, pot spune că reprezintă un exemplu pentru mine şi ca voce, are o voce deosebită, dar şi ca persoană. Este idolul meu.


Ce părere ai despre felul în care se promovează în muzică în România?


Dacă ai imagine, dacă esti înaltă, frumoasă, dotată de la natură, atunci te lansează, nu mai contează vocea. Şi mai e ceva: dacă ai bani, te bagă în seamă, dacă nu, eşti dat la o parte, nu ţin cont că ai voce. Asta mi s-a întâmplat şi mie în concursuri.


Ce-i place


În primul rând, bineînţeles, iubesc muzica, care este pasiunea mea, în special muzica de club, dar şi dansul, mai ales baletul. Am făcut balet de mică, îl îndrăgesc. Îmi place natura, îmi place foarte mult să mă plimb cu prietenii, să ies în cluburi, dar şi internetul. Îmi place să stau mult în faţa computerului. Îmi place să comunic pe chat cu prietenii în timpul liber.


Ce nu-i place


Nu suport minciuna şi, bineînţeles, nu-mi plac nici oamenii care mint. Nu-mi plac prefăcătoria şi făţărnicia. Acestea sunt trăsături pe care, din păcate, le poţi întâlni, în ziua de astăzi, la multe persoane.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite