La deschiderea METRO brăilenii au dat dovadă de civism. Spre deosebire de celelate oraşe, oamenii nu s-au îmbrâncit şi nu s-au călcat în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marile magazine se întrec în promoţii
Marile magazine se întrec în promoţii

Primii brăileni s-au aşezat la coadă la deschiderea magazinului Metro încă de la ora 5.30. Până la ora 6.00, oră la care s-au deschis porţile circa 250 de persoane au venit pentru a profita de primele promoţii ale magazinului.

Magazinele şi-au prelungit programul pentru sărbători. Vezi aici programul hypermarketurilor din Brăila

„Am înţeles că sunt laptop-uri la 1300 lei şi vreau să cumpăr unul pentru fiul meu de 12 ani. Sper să-i fac o bucurie la care nu se aşteaptă", ne-a declarat Ionuţ Cristea, înainte de a intra în magazin.

Florin Cristea a venit să cumpere un laptop pentru fiul său

Firma de pază care asigură perimetrul reţelei Metro a luat toate măsurile de securitate necesare, dar în cele din urmă agenţii doar au supravegheat de la distanţă fluxul de vizitatori şi cumpărători.

Primii clienţi ai magazinului METRO din Brăila

Deşi aflaţi în extremitatea estică a Uniunii, brăilenii au demonstrat încă odată că sunt cetăţeni cu adevărat europeni, fiecare aşteptându-şi rândul la intrare calm, ordonat într-o atmosferă civilizată, de sărbătoare.

Acces în magazin

„Este pentru prima dată când nu se produce o busculadă, când lumea nu se îngrămădeşte. Am auzit că şi la celelate deschideri de magazine din Brăila a fost la fel, fără incidente ca în celelate oraşe, cu toate acestea noi eram pregătiţi şi pentru ce putea fi mai rău. Din fericire pot spune că aici a învins deja civilizaţia", ne-a confirmat unul dintre agenţii firmei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite