LUMI PARALELE:Povestea brăilencei ce vânează fantome. Vezi aici înregistrări video care arată contactul cu entităţi inexplicabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuela Piroşcă spune că în apartamentul său se petrec lucruri ciudate: lumina se aprinde singură şi la fel i se deschid geamurile.Atrasă de fenomenele paranormale, a investit în aparatură audio video în speranţa că va surpinde imagini cât mai clare ale entităţilor vânate şi care totodată par să o urmărească.

Manuela Piroşcă locuieşte în momentul de faţă într-un apartament modern într-un bloc de locuinţe situat pe Bulevardul Dorobanţilor, o construcţie relativ nouă.

Susţine că, imediat după ce s-a mutat aici, a început să observe tot felul de ciudăţenii. Lumina se aprindea singură, de câteva ori ferestrele s-au deschis, iar storurile de la geam s-au ridicat singure.

A început să facă înregistrări video şi a surprins cu camera mai multe imagini în care „lumini" ciudate se plimbă nestingherite prin cameră.

„Iniţial am spus că poate fi vorba de fire de praf, care reflectă lumina. Dar m-au şocat că nu s-au deplasat doar haotic în sus şi în jos, ci şi perfect orizontal. Şi nu se mişcă toate în acelaşi sens, aşa cum ar fi normal pentru nişte particule de praf mânate de curent", spune Manuela Piroşcă.

Voci în noapte

Într-una din nopţile trecute a avut curiozitatea să lase camera de filmat deschisă. Nu imagini a surprins aceasta, ci voci. La un moment dat se poate auzi clar o voce găunoasă care răsteşte foarte inteligibil „Manuel".

„Nu este singura înregistrare de acest fel. În afară de voci care par să spună ceva, sunt şi zgomote care-mi aduc aminte de felul în care în copilărie mă jucam cu pick-up-ul părinţilor. Puneam degetul pe disc şi melodia se auzea urât, alungită. La fel când dădeam viteză mai mare se auzeu ceva piţigăiat şi rapid", ne-a declarat Manuela Piroşcă.

Una dintre cele mai şocante imagini a fost surprinsă noaptea. Camera a rămas deshisă şi la un moment dat se vede cum perna se mişcă nefiresc, de parcă ar fi aşezată de cineva.

„Mă simt de parcă aş fi căutată pentru un dialog. De fantome în stilul clasic, ca să spun aşa, nu cred că poate fi vorba, pentru că m-am interesat de istoria apartamentului şi nimic urât nu s-a petrecut aici. Nici măcar cineva care să fi decedat de moarte bună nu a locuit vreodată pe această scară", şi-a explicat nedumerirea Manuela Piroşcă.

Înregistrările ar trebui filtrate

După ce a ascultat una dintre înregistrări, Nicuşor Gheorghe, unul dintre puţinii deţinători de aparatură audio de înaltă fidelitate din municipiu ca proprietar al studioului „Ţuţu", a recunoscut că sunetele sunt într-adevăr voci, dar pentru a fi inteligibile este nevoie de o prelucrare destul de anevoiasă

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite