L-a sluţit pe viaţă pe barmanul care n-a vrut să-i dea băutură pe datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este aşteptat la închisoare. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Bărbatul este aşteptat la închisoare. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus, prin rechizitoriu, la data de 25.10.2011, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului FODULU ENE sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi violare de domiciliu.

Probatoriul administrat în cauză a relevat următoarea situaţie de fapt: În noaptea de 27/28.07.2011, pe fondul unui conflict spontan generat de faptul că partea vătămată barman într-un cafe-bar din judeţul Brăila refuzase să îl servească cu băuturi alcoolice „pe datorie" pe inculpat, acesta a decis să-l agreseze fizic pe bărbat.
Astfel, inculpatul s-a deplasat la propria locuinţă, de unde s-a înarmat cu un obiect contondent (băţ din lemn de salcâm) iar apoi, evitând zona centrală şi mai circulată a localităţii, a ajuns pe strada unde cunoştea că locuia partea vătămată.
A escaladat gardul unei curţi învecinate şi a aşteptat timp de câteva ore, la adăpostul întunericului, ca barmanul să vină spre locuinţa sa după închiderea cafe-barului.
Observându-l, inculpatul a escaladat înapoi gardul şi s-a apropiat prin spate, cu repeziciune, aplicându-i lovituri părţii vătămate cu obiectul contondent în zona capului şi cu pumnii şi picioarele, încetând agresiunea doar de teama de a nu fi depistat de consăteni.
În urma agresiunii, barmanul a suferit leziuni (inclusiv fractură multieschiloasă înfundată a calotei craniene) care i-au pus viaţa în primejdie şi care au necesitat 110-120 zile de îngrijiri medicale, partea vătămată prezentând infirmitate fizică cu caracter permanent.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite