Cei trei tineri care au violat o elevă de 13 ani au ajuns în arest - Fata va emigra în Spania împreună cu tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara zilei de 21 iulie, la ora 22.00 Moise Ciocianu de 17 ani, din comuna Tufeşti şi-a invitat prietena Laura Dogărescu de 13 ani, din aceeaşi localitate, elevă în clasa a VII-a, la o mică discuţie. Fata, naivă şi fără a se teme, doar era cu prietenul şi consăteanul ei, nu a ezitat să accepte. Profitând de întuneric, băiatul a atras-o în via de la marginea satului, nu departe de casa unde locuieşte fata. Acolo i-a cerut

Pentru că a fost refuzat, băiatul a tăbărât pe tânăra care cerea să fie lăsată în pace şi a violat-o cu sălbăticie.

Bucuros de reuşită a chemat încă doi prieteni, Adrian Epuraş de 18 ani şi Neculai Barac de 20 de ani care la rândul lor au întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, în ciuda împotrivirii acesteia.

Ruşinea a îndemnat-o să tacă

După ce au terminat treaba au lasat-o pe fată să plece acasă nu înainte de a o ameninţa cu moartea ca să păstreze tăcerea.

„Nu am mai ieşit din casă de atunci. Am stat doar în curte dar mi-a fost teamă şi ruşine să mai ies pe uliţele satului", ne-a spus fata.

Tânăra, i-a povestit tatălui abia în data de 8 august ce s-a întâmplat.

Ieşise pentru prima dat în sat, mergea la magazin când s-a întânit cu prietenul care a siluit-o. Moise Ciocianu, i-a „amintit" că trebuie să păstreze tăcerea altfel se poate repeta coşmarul din noaptea de 21 iulie.

Ruşinată de ceea ce s-a întâmplat, dar şi terorizată de cei trei, fata a povestit tatălui său ce s-a întâmplat. Bărbatul înmărmurit de grozăvia la care fusese supusă fiica s-a, s-a dus glonţ la poliţie.

Poliţiştilor nu le-a fost greu să dea de cei trei, ba au găsit şi un martor care să confirme violul. Un tânăr care deşi fusese invitat la rândul lui să profite de fată, spre cinstea lui a refuzat acest lucru.

„Mi-a fost ruşine de tata să-i spun ce s-a întîmplat, dar mi-a fost şi frică să nu mai păţesc odată ce am păţit. Până la urmă sâmbătă seara am povestit ce am păţit şi tata s-a dus glonţ la poliţie", ne-a spus fata la scurt timp după ce a ieşit de la Parchet.

Dacă ştiam, până acum îi bâzâia musca!

Negru de supărare pentru ruşinea păţită, Radu Dogărescu de 45 de ani , tatăl fetei, ne-a spus că dacă fata îi spunea la timp, le făcea de petrecanie celor trei.
„Atunci, seara, mă duceam după ei şi-i omoram cu mâna mea. Am crescut fata asta singur, pentru că mama ei m-a părăsit imediat după ce a născut-o şi am avut grijă de ea ca de lumina ochilor şi trei derbedei mi-au batjocorit-o. Dacă ştiam, până acum îi bâzâia musca", ne-a spus plin de obidă tatăl.

„Nu am fost uşă de biserică la viaţa mea, am trecut prin puşcării dar pentru braconaj şi scandal urmat de bătăi. Am amici după gratii şi acum. Or să vadă ei (cei trei derbedei) ce păţesc violatorii", ne-a spus tatăl fetei.

"Cei trei violatori au primit mandat de arestare şi vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest. Moise C. pentru că este minor a primit mandat de reţinere pentru19 zile, celilalţi doi pentru câte 29 de zile fiecare", ne-a confirmat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

image

Laura Dogărescu a fost consultată de medicii legişti care au confirmat violul.

În perioada imediat următoare ea va fi consiliată de specialiştii de la Protecţia copilului care o vor ajuta să depăşească şocul.

Tatăl fetei este hotărât să îşi ia fata şi să plece la fraţii săi în Spania.

„Am fraţii şi verii acolo, am vorbit deja cu ei o să plec din ţară pentru că în sat nu mai pot sta cu ruşinea păţită. Am să-i scot fetei toate actele pentru că este clasa a VII-a. Este bună la învăţătură şi cu siguranţă, acolo o să facă faţă, iar eu o să muncesc în agricultură, am aranjat deja unde", ne-a dspus ce va face în continuare Radu Dogărescu.

Pentru cei trei derbedei începe un drum lung şi greu prin închisori. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei trei riscă să stea după gratii între 10 şi 25 de ani fiecare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite