Brăila: Jandarmii organizează concurs de tir pentru ziarişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Jandarmii organizează concurs de tir pentru ziarişti
Brăila: Jandarmii organizează concurs de tir pentru ziarişti

Cei care zilnic ţintesc ştirile sunt invitaţi de conducerea Jandarmeriei Române în capitală să schimbe stiloul cu pistolul. Sâmbătă, începând cu ora 10.00, în Poligonul

Cei care zilnic ţintesc ştirile sunt invitaţi de conducerea Jandarmeriei Române în capitală să schimbe stiloul cu pistolul.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, în Poligonul Inspectoratului General al Jandarmeriei (Str. Jandarmeriei, nr. 9-11, Sector 1, Bucureşti) va avea loc cea de-a XIII-a ediţie a Cupei Presei la Tir,  organizată de Serviciul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Jandarmeriei şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor- Regiunea 12 Bucureşti. Din Brăila au fost invitaţi nouă jurnalişti care în anii trecuţi au ocupat locurile fruntaşe la concursurile locale de tir.

După ce ziariştii îşi vor arăta abilitiţile în mânuirea în armelor, în Baza de pregătire a Inspectoratului General al Jandarmeriei, luptătorii Brigăzii Speciale de Intervenţie ”Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei vor organiza ateliere interactive unde participanţii la tir vor putea executa coborâri în rapel sub îndrumarea instructorilor jandarmi, vor călări caii Detaşamentului de cavalerie „Felix Ţopescu” şi vor participa la un concurs de paintball.

De asemenea, participanţii vor putea proba piese de echipament folosite în misiunile specifice Jandarmeriei.
Adevărul de Seară Brăila, va avea, de asemenea, un reprezentant la această competiţie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite