Jandarmeria brăileană, implicată în scandalul angajărilor “pe ochi frumoşi” din MAI. Ofiţer de Relaţii Publice, pe hârtie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor, care a descins la finele lunii decembrie 2010 în Brăila, şi a verificat toate structurile subordonate din teritoriu şi-a spus cuvântul: un jandarm a fost angajat „pe hârtie" la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila.

Culmea, angajatul „fantomă" ar fi trebuit să fie chiar purtător de cuvânt. Precizăm că acel Corp de Control al ministrului Administraţiei şi Internelor, care în luna decembrie a verificat calitatea managementului, a descins şi la Poliţie, şi la Frontieră.
Acţiunea rezultată în urma scandalul „Mită pentru Fătuloiu" a adus, acum, noi dezvăluiri asupra modului în care la vârful Ministerului Administraţiei şi Internelor se iau decizii peste capul şefilor din teritoriu.
Aşa s-a aflat că unul dintre cele trei posturi scoase la angajare în data de 25 octombrie 2010, din sursă externă, era la Brăila, funcţia fiind aceea de ofiţer relaţii publice.
Totul a fost orchestrat de centru, iar persoana care a câştigat concursul şi care de fapt imediat a fost transferată în structurile Inspectoratului General al Poliţiei Române nici nu a călcat vreodată în Brăila.
„La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean nu s-a organizat sau desfăşurat nicio procedură pentru încadrarea din surse externe", ne-a declarat plt. Sorin Neftode, adevăratul purtător de cuvânt al instituţiei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite