News Alert: Casiera de la Agenţia Loto a fost amendată fiindcă jaful anunţat de ea era fals/Femeia a găsit banii acolo unde spune că i-a "uitat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casiera care sâmbătă a declarat la poliție că a fost jefuită și-a schimbat declarația după ce în cursul zilei de astăzi și-a amintit unde a pus banii rezultați din încasări. Femeia a avut cei 1.500 de lei în tot acest timp în interiorul Agenției.

Tița Bolboacă, casiera Agenției Loto de lângă „Modern" care sâmbătă a alertat poliția după ce a constatat că-i lipsesc aproximativ 1.500 de lei a dat din nou declarații la Poliție. Astăzi, femeia a declarat că a găsit banii în interiorul Agenției.

Casiera și-a amintit că sâmbătă dimineață a început să facă monetarul, dar a fost întreruptă de un client. A pus banii într-un caiet, la păstrare și a uitat de ei. Abia după vizita tânărului a constatat lipsa banilor și a alertat Poliția.

Pentru fapta sa, casiera a fost sancționată.

„Femeia a primit 500 de lei amendă conform Legii nr. 61, articolul 2, punctul 13, pentru alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menținere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, sau, după caz, prin solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Citiţi detalii în Adevărul de Seară de Brăila.

Galerie foto şi video pe braila.adevarul.ro

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite