Investiţie record la Brăila: Cinema 3D, patinoar şi o sută de magazine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 aprilie, Promenada Mall Brăila se dezvoltă şi va include o zonă de food şi entertainmaent, respectiv un cinematograf cu zece săli dotat cu tehnologie 3D de ultimă generaţie, un spaţiu de joacă pentru copii, pistă de bowling, biliard, centre de sănătate şi frumuseţe, precum şi un patinoar permanent în interiorul mall-ului.

Galeria comercială extinsă va număra peste 100 de magazine. Promenada Mall Brăila devine, astfel, principalul centru de cumpărături şi divertisment din regiunea de sud-est a ţării şi unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail de la nivel naţional.
"Extinderea complexului comercial Promenada Mall Brăila a fost gândită sub forma unui proiect unic pentru oraşele Brăila şi Galaţi, care va oferi locuitorilor din şase judeţe (Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea) cea mai bună ofertă de retail şi divertisment din regiune", a declarat Dragoş Chiriţă, director de marketing Promenada Mall Brăila.
"Intenţionăm să ducem experienţa shopping-ului la următorul nivel şi să oferim celor aproximativ 1 milion de locuitori din regiune paleta completă de produse şi servicii - fie că vorbim despre cumpărături, gastronomie sau divertisment", a declarat Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI Investment Management.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite