Investiţie de 7 milioane de euro în Brăila, în cel mai nou centru de divertisment şi shopping, dar şi cel mai mare din sud estul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 aprilie, Promenada Mall se extinde şi devine principalul centru de cumpărături şi divertisment din regiunea de sud-est a ţării. New Europe Property Investment (NEPI) investeşte în Mall-ul de la Brăila peste şapte milioane de euro, centrul incluzând o zonă dedicată express pentru food and entertainment.

Zona va include un cinematograf cu zece săli, dotat cu tehnologie 3D de ultimă generaţie, un spaţiu de joacă pentru copii, pistă de bowling, biliard, centre de sănătate şi frumuseţe, precum şi un patinoar permanent.


Galeria comercială extinsă va număra peste o sută de magazine, la care se vor adăuga numeroase alte opţiuni de divertisment şi de petrecere a timpului liber.
"Extinderea complexului comercial Promenada Mall Brăila a fost gândită sub forma unui proiect unic pentru oraşele Brăila-Galaţi şi împrejurimi, care va oferi locuitorilor din şase judeţe (Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Tulcea) cea mai bună ofertă de retail şi divertisment din regiune", a declarat Dragoş Chiriţă, director de marketing la Promenada Mall Brăila.


Despre investiţia de la Brăila, Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI, a arătat că NEPI a cumpărat European Park Brăila în toamna anului 2009, iar intenţiile de extindere a proiectului au fost anunţate încă de atunci.


"Anterior extinderii, Promenada Mall Brăila fusese poziţionat ca un proiect local ce se adresa exclusiv zonei Brăilei. Încă din momentul achiziţiei, am decis să transformăm mall-ul într-un proiect regional dominant pentru arealul format din oraşele Brăila-Galaţi şi din împrejurimi", ne-a declarat Tiberiu Smaranda, reprezentant NEPI.

De ce Brăila?!

Tiberiu Smaranda arată de ce a fost ales oraşul Brăila pentru realizarea acestui proiect: "Dincolo de retail, lipsa unui centru mare în zonă şi numărul de 1 milion de oameni din sud-est, mai este şi apetitul populaţiei pentru shoping".
Promenada Mall Brăila va fi singurul centru comercial din afara Bucureştiului dotat cu patinoar interior permanent. Cu o suprafaţă de 450 m.p., patinoarul va beneficia de o poziţionare privilegiată pe galeria centrului comercial şi va găzdui periodic promoţii speciale, concursuri şi evenimente.


Totodată, centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor personal specializat care va oferi tuturor vizitatorilor interesaţi instruire pentru iniţierea sau perfecţionarea în domeniul patinajului şi al hocheiului. Alte opţiuni de divertisment oferite de Promenada Mall Brăila vor include o pistă de bowling ultra-performantă, precum şi un spaţiu special amenajat cu 12 mese de biliard.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite