Bani pentru spitalul de care brăilenilor le este silă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce Corpul A va primi aparatură de ultimă generaţie, imobilul Corpului B al unităţii medicale judeţene va intra în reabilitare. Alţi 700.000 de euro vor fi investiţi, până la sfârşitul anului, pentru reabilitarea secţiilor Cardiologie, Pediatrie şi Anestezie- Terapie Intensivă.

Unităţile subordonate Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila continuă să primească investiţii din bani publici.

După ce în Corpul A de pe Buzăului s-au pompat până acum circa două milioane de euro, iar acum se aduc aparate performante, a venit şi rândul Corpului B, cel din Hipodrom, să intre în atenţia autorităţilor.

Investiţiile în această clădire, cunoscută ca Spitalul 3, sunt aşteptate atât de către pacienţi, cât şi de către cadrele medicale care lurează aici.

„Este un lucru extraordinar ce fac ei acum pentru spitale, ar trebui să investească mai mulţi bani în Spitalul 3 în care îţi este silă să intri", ne-a spus Ion Ivan, unul dintre brăilenii interesaţi de serviciile medicale de la Spitalul 3.

Se va consolida fundaţia spitalului, se vor deschide noi secţii şi vor fi reabilitate cele deja existente. Până în prezent a fost făcută expertiza pentru consolidarea fundaţiei. Se lucrează intens şi la grupurile sociale.

Au început şi efectuarea expertizelor pentru consolidarea Spitalului Judeţean care va costa 400 de miliarde de lei, alţi 700 de mii de euro se vor duce numai pentru partea de construcţie a secţiilor de Cardiologie, Pediatrie şi ATI.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite