Exclusiv: Interlopul Buricea şi ceilalţi patru bătăuşi de la Red Velvet au fost arestaţi. Procurorii i-au încolţit şi atacă la două capete! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la încarcerare. FOTO: POLIŢIA BRĂILA
Imagine de la încarcerare. FOTO: POLIŢIA BRĂILA

Daniel Buricea, Ionel Vioreanu, Adrian Lacurezeanu, Marian Daniel Lungu şi Florin Udrea au fost arestaţi la ora 14.45, după ce instanţa a admis recursul formulat de către magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Daniel Buricea, 36 de ani, cu antecedente penale, administrator al unei firme din municipiu, s-a aflat din nou în faţa judecătorilor, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat recurs în cazul respingerii arestării de sâmbăta trecută, dar şi revocarea măsurii de liberare provizorie sub control judiciar pentru o faptă mai veche.

Magistraţii le reamintesc judecătorilor că în noaptea de 21 spre 22 octombrie, Daniel Buricea, împreună cu alte persoane, a provocat scandal într-un club de noapte, a distrus mai multe bunuri şi l-a lovit pe patronul Iura Dobrev, fost luptător, cauzându-i răni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, "în caz de evoluţie favorabilă".

Mai mult, Buricea este anchetat într-o cauză privind sechestrarea şi abuzarea unei fete, însă în acest dosar a fost liberat sub control judiciar.

"Întrucât pe perioada liberării provizorii sub control judiciar inculpatul Daniel Buricea a săvârşit din nou o infracţiune cu intenţie, pentru care este urmărit penal, cerem revocarea măsurii liberării provizorii", susţine magistrat Georgica Ciuciumiş, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Totodată, Buricea s-a aflat în faţa judecătorilor pentru că, în cazul scandalului, procurorii au făcut recurs şi au cerut din nou arestarea. Buricea nu se întoarce acasă în Vidin, ci pe str. Mihail Sebastian, în Arestul Poliţiei.

Judecătorii au admis motivele invocate de către procurori pentru arestare.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite