Brăila: Interlopul împuşcat de poliţişti va fi transferat la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Sorin Pârvu, de 31 de ani, brăileanul împuşcat în gât de către poliţiştii de la IGPR care descinseseră în Brăila pentru a prinde un urmărit european făcea parte din lumea interlopă a Brăilei, fiind considerat şi complice al celui căutat, după cum susţin surse autorizate din Poliţie.

Bărbatul se afla într-o maşină cu numere de Bulgaria şi a fost reperat în trafic de către poliţiştii bucureşteni în zona Barierei Călăraşilor din municipiul Brăila. Poliţiştii se aflau în maşini civile şi îl urmăreau, de fapt, pe Giulian Dumitraşcu, care era acuzat de crimă în Italia, însă sperau ca prin Pârvu să ajungă la acesta.

Fugă cu Fordul de Bulgaria

Pârvu a încercat, însă, să fugă cu Fordul său cu numere de Bulgaria, iar poliţiştii l-au somat să tragă pe dreapta. În acel moment, Pârvu a izbit maşina poliţiştilor şi apoi a dat cu spatele în încercarea de a scăpa. S-a creat un carambol în trafic, iar mascaţii au scos pistoalele, au somat, au tras patru focuri de armă, între care şi în plan vertical, dar şi în pneurile maşinii. Pârvu a fost oprit de poliţişti la intersecţia străzii Şcolilor cu b-dul Dorobanţilor.

Glonţul i-a intrat în ap prin ceafă

Unul dintre gloanţe a ricoşat în gâtul lui Pârvu, prin spate. Bărbatul este în comă de gradul al patrulea dar în stare stabilă, prezintă un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă împuşcată, şi urmează să fie transferat la Galaţi, pentru operaţie. Unitatea de Primiri Urgenţe este şi acum plină de luptători de la Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţii Rapide.
În maşină se mai afla şi fiul unuia dintre liderii lumii interlope, care a scăpat nevătămat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite