Interlopi daţi în urmărire naţională şi internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelin Viorel Ciurea este condamnat la 3 ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, iar Gabriel Chioreanu, zis "Bender", are de executat 3 ani pentru ultraj şi 2 ani pentru fals intelectual.

La data de 4 octombrie 2006, în jurul orelor 22.00, respectivii, împreună cu un grup de aproximativ 11 persoane, având asupra lor bate şi răngi, s-au deplasat pe strada Abrud, din municipiu, şi au aruncat cu pietre de diferite dimensiuni în geamurile apartamentelor unui brăilean cu care se aflau în conflict, precum şi în geamurile a două apartamente învecinate, provocând distrugeri şi la două autoturisme.

image

Este vorba de o răzbunare în stil mafiot, cei vizaţi fiind fraţii Ghiţă şi Costică Buricea, din cartierul Radu Negru - Mogador.

Cine poate da relaţii despre prezenţa celor doi urmăriţi în municipiul sau judeţul Brăila este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112 sau 0239/606.100, cerând interiorul 20163 - Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila (IPJ).

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite