Inedit: Voluntari, poftiţi la curăţenie pe spaţiul verde/Vezi aici unde te poți înscrie și când are loc acțiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este îndemnul echipei „Let's Do It, România", cel mai mare proiect de voluntariat din ţară care şi-a propus ca pe data de 25 septembrie să facă ordine şi curăţenie la nivelul întregii ţări. Brăila nu face excepţie de la aceste manifestări. Voluntarii vor identifica şi curăţa gunoaiele aruncate de brăileni pe spaţiul verde.

Acţiunea presupune atât implicarea oamenilor de rând, cât şi implicarea autorităţilor locale, a firmelor private, a operatorilor de salubritate, a persoanelor publice, dar şi a mass-media.

Gunoaiele, o problemă reală

Potrivit organizatorilor, curăţarea şi strângerea gunoaielor se va face în echipe de câte cinci persoane, echipe care vor fi constituite în preajma datei de 25 septembrie. Organizatorii îi invită pe brăileni să participe la această acţiune în speranţa că astfel vor conştientiza cât de important este să avem un oraş curat.

Detalii privind curăţarea şi strângerea mormanelor de gunoi puteţi afla de pe site-ul www.letsdoitromania.ro, www.blog.letsdoitromania.ro, dar şi de pe site-urile de socializare Facebook şi Twitter, unde, de altfel, vă puteţi înscrie dacă doriţi să participaţi la acţiunea de ecologizare de pe 25 septembrie.

Proiectul a fost iniţiat în 2008 în Estonia şi a fost preluat mai apoi şi de alte ţări.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite