Individul care era să-şi omoare nevasta sub ochii fiicelor, arestat şi dus la nebuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat

Brăileanul Nicu Căldăruşă (51 de ani) a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat, Tribunalul Brăila însuşindu-şi propunerea Parchetului, fiind emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Brăila.
Reamintim că, în ziua de 5 septembrie a.c., la orele 12.20, pe fondul unei stări conflictuale, a lovit-o cu cuţitul pe soţia lui de 43 de ani, după care s-a autoagresat cu acelaşi ciţit.
Soţia agresorului a fost transportată la spital şi a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că pentru vindecare îi sunt necesare 16-18 zile de îngrijiri medicale şi că i s-a pus în primejdie viaţa.
"Suspectul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, din cauza stării vădite de tulburare de comportament, ulterior fiind audiat şi pus sub învinuire", se arată într-o notă de presă emisă de Poliţia brăileană.

Oprit de una dintre fiice

"Inculpatul a încercat să continue agresiunea însă a fost împiedicat de două dintre fiicele sale, astfel că partea vătămată a reuşit să fugă în stradă, în faţa imobilului, fiind însă urmărită de către Căldăruşă Nicu", se arată în Buletinul de presă al Parchetului de pe lângâ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din aceeaşi sursă am mai aflat: "În apărarea părţii vătămate a intervenit o vecină, astfel că inculpatul s-a reîntors în locuinţă, unde s-a autoagresat tăindu-se cu cuţitul în zona gâtului, producându-şi leziuni superficiale.
Cercetările continuă în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele şi a stabilirii răspunderii judiciare".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite