Incredibil : Un puşti de 15 ani, din comuna Roşiori, a fost surprins conducând un tractor !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut aseară, pe o stradă din localitate, oamenii legii întocmindu-i minorului dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Sâmbătă, la ora 17.45, agenţilor de la Postul de Poliţie Comunală Roşiori nu le-a venit să-şi creadă ochilor când au zărit un puştan conducând ditamai tractorul U 650 M, pe una din străzile comunei, considerată drum public.

"În timp ce executau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, poliţiştii de la Roşiori l-au depistat în trafic, pe o stradă din localitate, pe minorul Viorel P., de 15 ani, localnic, în timp ce conducea tractorul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspectorul Jenel Şogor.

După ce l-au oprit pe băiatul de 15 ani înainte să se întâmple vreo nenorocire, oamenii legii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Totodată, a fost contactată familia minorului, pentru a da explicaţii. Cercetările continuă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite