Încercau să dea lovitura cu deşeuri din fier, dar poliţiştii le-au pus piedică la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Poliţişti de la Biroul Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe strada Mircea Mălăeru, din municipiu, pe un bărbat din comuna Cerna, judeţul Tulcea, în timp ce transporta cu autoutilitara 2.600 kg de deşeuri feroase, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 (republicată), cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar deşeurile au fost ridicate în vederea confiscării şi lăsate în custodie la o societate de profil.

Poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea actele şi faptele ilicite de comerţ.
Poliţiştii au efectuat controale la unităţi de alimentaţie publică, au legitimat 16 persoane, au verificat în trafic 12 autovehicule de transport marfă, au constatat o contravenţie, pentru care au aplicat sancţiune în valoare de 1.500 de lei, şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor 190 kg de deşeuri din fier, în valoare de 133 lei.
A fost depistat un bărbat din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, care transporta cu autoutilitara, pe strada Şcolilor, din localitatea Surdila Găiseanca, 190 kg de deşeuri din fier, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.
Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 (republicată), iar cantitatea de deşeuri a fost ridicată în vederea cercetărilor, urmând a fi predată la un centru de colectare autorizat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite