Încă un urmărit internaţional a fost adus să facă închisoarea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

eri, autorităţile judiciare spaniole l-au predat către România pe Tudorel Mihăilă de 27 de ani, din comuna Unirea, judeţul Brăila, urmărit la nivel naţional şi internaţional.

Individul era condamnat la 3 ani închisopare pentru furt calificat încă din anul 2008 dar se sustrăsese cu succes, până de curând executării pedepsei.
Acesta a fost preluat de pe Aeroportul din Madrid de o escortă din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Astăzi individul va fi adus şi Îincarcerat la Penitenciarul Brăila.

„Până în prezent, în cursul anului 2010, în urma colaborării poliţieneşti internaţionale între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila şi autorităţile judiciare europene, prin intermediul Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională- Biroul Naţional Interpol, au fost arestaţi în vederea predării către România, pe teritoriul altor state, un număr de 22 de persoane urmărite, cu domiciliul în Brăila, astfel: 13 din Spania, cinci din Italia, doi din Germania , câte unul din Anglia şi Franţa", a precizat inspectorul Jenel Şogor, purtăorul de cuvânt al poliţiei brăilene

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite