În spitale au intrat doar persoanele care au adus medicamente cumpărate pentru pacienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză economică şi conflict cu guvernanţii, medicii de la spitalul cel mai mare din Brăila nu s-au îndurat să lase pacienţii fără tratament. Au intrat în unitate rudele pacienţilor care nu mai aveau medicamente. Menţionăm că pacienţii cumpără de aproape o lună mare parte dintre medicamentele necesare tratării bolilor de care suferă fiindcă spitalul este în colaps şi are datorii de 40.000.000 lei.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă nu au intrat decât rudele anumitor pacienţi aflaţi în stare gravă sau care au adus medicamente. În UPU au intrat doar urgeneţele majore, acelea aduse cu ambulanţa.

„Asigurăm numai urgențele și ne îngrijim de persoanele care sunt internate în spital. Protestăm împotriva deciziei pe care o va lua Guvernul. Am lăsat în spital doar vizitatorii care au adus medicamente pentru pacienţi", spune Ionel Mucuţă, lider Sanitas al spitalului Județean de Urgențe corp A. La Spitalul de Psihiatrie nu a intrat nici musca. S-a declarat grevă general, iar preţ de aproape o oră cadrele sanitare au ieşit în curtea unităţii şi şi-au strigat nemulţumirile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite