În plin şantier, orbul nu mai nimereşte Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi două dintre principalele artere de circulaţie din oraş sunt închise, GPS-ul trimite şoferii printre utilaje. Administraţia nu a actualizat harta electronică a Brăilei, motiv pentru care nici măcar aceia care cunosc oraşul nu mai reuşesc să se descurce în trafic.

Dacă şoferii brăileni au înţeles, în parte, că, pentru a avea şosele mai bune, sunt imperios necesare lucrările de reabilitare, conducătorii auto străini de oraş sunt de-a dreptul disperaţi în momentul în care se trezesc că GPS-ul îi trimite pe străzi închise.

Mai mult, rutele ocolitoare nu sunt semnalizate corespunzător şi nici măcar autohtonii nu se descurcă în hăţişul de gropi.

"Acum un an am trecut prim municipiul Brăila şi m-am descurcat foarte bine. Anul acesta însă, m-am cam învârtit în loc, deoarece, venind dinspre Galaţi, am fost oarecum încurcat. Am mers pe strada cea recent asfaltată, (Griviţei - n.r.) dar aceasta s-a întrerupt brusc. A fost destul de dificil, i-am încurcat poate şi pe alţii până să ajung în Bariera Călăraşilor", ne-a declarat Eugen Drâmbă, din Vaslui.

PROFESIONIŞTII, NEFERICIŢI

Adrian Pop vine o dată la cinci - şase luni la Brăila, cu piese auto. El are mai multe magazine pe care le aprovizionează la comandă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite