În atenţia tinerilor brăileni: Germania oferă locuri de muncă pentru studenţi pe perioada vacanţei de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanţei de vară au acum posibilitatea de a se înscrie pentru selecţie la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bucureşti.

Pentru a putea participa la selecţie, tinerii trebuie să fie studenţi, înscrişi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi (cu excepţia studenţilor din ultimul an de facultate) şi trebuie să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană are loc în zilele lucrătoare din perioada 6 - 20 ianuarie 2011, între orele 9.00 - 15.00, la Centrul de Informare şi Consiliere privind Cariera al Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă Bucureşti din strada Vânători nr.1 sector 5, Bucureşti.

Informaţii, instrucţiuni şi documentele tip necesare în limba română şi în limba germană, se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Brăila din Bulevardul Dorobanţilor nr. 603 - 605, Compartiment Eures sau la adresa web http://www.muncainstrainatate.anofm.ro


Alte detalii se pot obţine la numerele de telefon: 0213.372.194, 0758.102.149 sau 0758.236.632.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite