În atenţia liceenilor brăileni: Administraţia Naţională a Penitenciarelor îşi prezintă oferta de şcolarizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe data de 18 martie la nivelul sistemului penitenciar românesc se realizează campania de prezentare a ofertei de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În acest scop, echipe mixte constituite din funcţionari publici cu statut special din diverse sectoare de activitate ale Penitenciarului Brăila derulează în liceele brăilene o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante cuprinse în oferta de şcolarizare 2011 - 2012 din instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor precum şi celelalte instituţii de învăţământ partenere cu specific penitenciar.

Elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a li se prezintă faptul ca Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat aproximativ 300 locuri la Şcoala Naţională de Pregătire Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, Academia de Poliţie „Al. I. Cuza", Academia Naţională de Informaţii, Institutul de Medicină Militară.


Cu această ocazie vor fii prezentate liceenilor pliante aparţinând şcolilor de agenţi şi ofiţeri de penitenciare promovându-se diverse alte materiale pentru tinerii interesaţi să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal.


Avantaje oferite de aceste instituţii de învăţământ sunt: asigurarea în condiţii de gratuitate a cazării, mesei, echipării, cursurilor şi asistenţei medicale pe timpul şcolarizării; asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor; asigurarea unui loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar; asigurarea unui climat organizaţional motivant prin numeroase oportunităţi de realizare pe plan profesional.


Informaţii privind concursurile de admitere se pot obţine la sediul Penitenciarului Brăila, str. Carantina nr.4A Brăila, sau la telefon: 0239/619.314 int.137.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite