În atenţia brăilenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă! Penitenciarul Brăila are două posturi vacante de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Justiţiei prin Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs un număr de 36 de posturi de medici şi farmacişti. Penitenciarul Brăila are vacante doua posturi de medici specialişti medicină generală/medicină de familie, iar tematica şi bibliografia de concurs pot fi accesate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro (tematici).

Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile calendaristice de la apariţia acestui anunţ, iar concursul se organizează după 30 de zile de la publicarea în Revista "Viaţa Medicală"- nr. 10 din 11 martie 2011. Cuantumul taxei de concurs este de 250 de lei.

Informaţii despre conţinutul dosarului de înscriere se pot obţine accesând site-ul www.anp-just.ro secţiunea „posturi vacante" sau la sediul Penitenciarului Brăila, din strada Carantina nr. 4A, telefon: 0239/619.314 sau 0239/619.315 - int. 115.

Dosarele de candidat pot fi depuse la sediul Penitenciarului Brăila, până la data de 26 martie 2011. Data şi locul desfăşurării concursului vor fi anunţate ulterior prin intermediul lucrătorilor din cadrul biroului resurse umane. Anterior desfăşurării concursului candidaţii vor susţine o testare psihologică, cu caracter eliminatoriu, evaluată cu "admis/respins".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite