Important: A apărut numărul 5 al ADS Brăila! Vezi aici articolele de impact!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş. Din sumarul celui de-al cincilea număr:

ANCHETĂ- Agricultura, pe chituci în stil american - O pagubă de sute de miliarde de lei adusă statului român şi zeci de fermieri cu „buza umflată"a fost bilanţul afacerii „Transag"

ANALIZĂ- Simbolurile Brăilei, păzite cu pistolul- Pe de o parte, autorităţile se chinuie să restaureze Statuia lui Traian, pe de altă parte răufăcătorii fură vestigiile urbei.

REPORTAJ- Mândria turismului brăilean, în paragină- Popasul „Brotăcelul" de la Brăila, construit în 1964, în plină eră a mandatarilor, era menit a lansa turismul în zonă.

TIMP LIBER- Raiul pescarilor şi al păsărilor sălbatice- La Gropeni, brăilenii se pot distra în voie, fie aruncând undiţele în baltă, fie relaxându-se la iarbă verde.

DEZVĂLUIRI- Fabrica de campioni, pe mâna unui afacerist- Arena de box a Brăilei a devenit celebră datorită pugiliştilor care au făcut performanţă în acest spaţiu.

UTILE- Cum se adoptă un copil în România- ADS continuă campania de informare privind modul cum puteţi obţine diverse tipuri de documente de la instituţiile publice.

OAMENI- Emanuela Firezar- A luat Bacul cu 10 şi s-a înscris la ASE şi Drept- A fost şefă de promoţie la Colegiul Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci" cu media 9,86, a luat Bacalaureatul cu 10 pe linie şi acum s-a înscris la ASE şi la Drept în Bucureşti.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite