Brăila: Scandalagiu dus în Arestul IPJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Scandalagiu dus în Arestul IPJ
Brăila: Scandalagiu dus în Arestul IPJ

Poliţiştii brăileni au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă, pentru aplanarea unui conflict declanşat într-un cafe-bar de pe strada Tineretului. În jurul orei 15.30, oamenii legii au fost

Poliţiştii brăileni au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă, pentru aplanarea unui conflict declanşat într-un cafe-bar de pe strada Tineretului. În jurul orei 15.30, oamenii legii au fost anunţaţi că mai mulţi indivizi fac scandal şi se bat în local, patrulele din zonă ajungând în scurt timp la faţa locului.

Protagonistul scandalului a fost Tiberiu M., de 21 de ani, din Brăila, care, însoţit de doi amici, a dat buzna în cafe-bar şi i-a luat la bătaie pe clienţi, fără niciun motiv.

Consumatorii au părăsit în grabă localul, ca să scape de bătaie. Tiberiu M. l-a lovit cu piciorul pe Viorel B., de 40 de ani, bărbatul fiind ulterior transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat instanţei de judecată, pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. Tiberiu M. este cercetat pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri. Poliţia îi caută pe ceilalţi doi scandalagii, prietenii lui Tiberiu.   

 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite