IMPORTANT! A apărut un nou număr din săptămânalul ADS Brăila. Aflaţi ce puteţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din Brăila.

Din sumar:

Anchetă - Interesele îngheţă proiectul podului peste Dunăre. Armatorii bacurilor sunt primii interesaţi să se rămână doar la stadiul de proiect, altfel ar rămâne fără încasări uriaşe, în jur de 200.000 de lei zilnic

VIAŢA ORAŞULUI - Investiţii masive în cel mai mare parc din oraş. Cu o suprafaţă de 90 de hectare, Parcul Monument este în atenţia autorităţilor şi va fi reabilitat din fonduri europene. Investiţia va costă 7 milioane de lei.

INTERVIU - "Niciun laureat nu se pliază pe modelul Darclee" -  Soprana Mariana Nicolesco a revenit şi în acest an la Brăila pentru a modela destine artistice în cadrul Cursurilor de Măiestrie. Cu prilejul acestei noi întâlniri cu oraşul natal al Haricleei Darclee, Mariana Nicolesco ne-a permis să desluşim câteva dintre tainele lumii artistice pe care a cucerit-o.

SPORT - Programul complet al turului Ligii a II-a la fotbal.

TIMP LIBER - Ursul Stelică şi tigrul Alf, vedetele parcului Zoo. Cele două mascotele ale Grădinii Zoologice din Brăila au fani ce vin să-i vadă în fiecare lună. Modernizată în ultimii ani, Grădina Zoologică găzduieşte 342 de animale, din 49 de specii.

UTILE - Află tot ce este necesar pentru obţinerea permisului de port armă. Toate categoriile de persoane care vor să aibă o armă trebuie să fie apte din punct de vedere medical şi să plătească o taxă.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite