IMPORTANT/ A apărut numărul 8 al săptămânalului ADS Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul celui de-al optulea număr:
DEZVĂLUIRI: Economia Brăilei, ruinată de evazionişti

„Gulerele albe" au devalizat firmele autohtone, iar autorităţile judiciare sunt neputincioase. Sărăcia îşi arată chipul hidos la fiecare colţ de stradă. Sute de firme au dat faliment, mii de brăileni au ajuns pe drumuri, iar mare parte din vină aparţine falşilor afacerişti.
REPORTAJ: Cartierul Radu Negru, la oraş, dar ca la ţară
Asfaltarea a fost oprită din 2008, iar toate străzile dintre Chişinăului şi Gheorghe Constantinescu arată groaznic. Locuitorii din cartierul Radu Negru sunt foarte nemulţumiţi de faptul că autorităţile locale i-au abandonat.
INTERVIU: „Arta înseamnă concurenţă acerbă"
Soprana Mariana Nicolesco a revenit la Brăila pentru susţinerea Cursurilor de Măiestrie Artistică. Artista împrumută fiecărui eveniment pe care-l organizează la Brăila, Festivalul Darclee sau Master Classes, forţa şi celebritatea de care dispune. A cântat pe scene celebre ale lumii, în New York, Milano, Paris, Puerto Rico, iar în 1995 şi-a legat numele de Brăila, prin Concursul Internaţional de Canto «Hariclea Darclee», onorând, astfel, memoria sopranei cu acelaşi nume.
TIMP LIBER
Lacu Sărat: Ultimele băi cu nămol din această vară

La doar cinci kilometri de oraşul Brăila se află o oază de sănătate. Nămolul din Lacu Sărat cu proprietăţile sale curative atrage, anual, peste cinci mii de oameni din toate colţurile ţării. Medicii de la baza de tratament povestesc că nu puţini sunt aceia care vin în cârje, iar după câteva şedinţe pleacă pe picioarele lor acasă.
DISTRACŢIE: Stejaru, soluţie pentru petrecerea timpului liber
Într-un cadru rustic, într-un spaţiu destinat exclusiv relaxării, puteţi opta pentru organizarea unor evenimente din viaţa voastră. O căsuţă costă 50 de lei pe noapte şi chiar dacă n-are confortul unui camping din zona montană poate deveni locul ideal în care vă puteţi adăposti.
FOTBAL: CF Brăila visează cu Viorel Ion
Obiectivul anunţat de tânărul şi ambiţiosul antrenor este clar: promovarea în Liga I. Noul antrenor al CF Brăila, reputatul Viorel Ion, are gânduri mari şi vrea să aducă fotbalul brăilean în prim plan.

IN MEMORIAM: Constantin Costache, veteran al Războiului din Răsărit, s-a stins la 99 de ani

Născut la 13 iulie 1912 în Săruleşti- Buzău, Constantin Costache a trecut la cele veşnice după împlinirea vârstei de 99 de ani. Se stabilise la fiica sa, în comuna brăileană Surdila Greci.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite