IMPORTANT/ A apărut al treilea număr al săptămânalului ADS BRĂILA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul celui de-al treilea număr:


DEZVĂLUIRI - Cum a fost distrus ultimul popas de pe Dunăre


Corotişca era singurul popas turistic de pe Dunăre situat între giurgiu şi Delta Dunării, exploatat cu succes pe vremuri, de Biroul de Turism pentru Tineret (BTT).

ANALIZĂ - Cum se prăbuşeşte istoria oraşului


Multe clădiri din Centrul Istoric au încăput pe mâna unor chiriaşi care nu sunt doar lipsiţi de venituri, ci şi de bun simţ. Altele, revendicate, dar neîngrijite, au ajuns ţintele hoţilor.

REPORTAJ - Terente, banditul de legendă


Documentele atestă faptul că banditul a atacat postul de jandarmi, primăria şi cele trei cârciumi din Carcalui, satul natal, în 1924.

TIMP LIBER - Picnic "la rece" sau "la grătar" cu mici


Brăilenii pot evada pentru câteva ore în zona Pădurii Stejarul, cu o condiţie: să păstreze curăţenia. Pădurea este situată la ieşirea din municipiu, iar autorităţile nu percep taxe pentru intrarea în acest spaţiu, însă poliţiştii locali nu ezită să dea amenzi dacă petrecăreţii lasă mizerie în urmă.

POVESTE - Mădălina Diana Mucea, fetiţa de la ţară cu nota 10 la Evaluarea Naţională

Din cei 3.200 de absolvenţi de clasa a VIII-a, Mădălina s-a situat a patra, obţinând nota 10 atât la română cât şi la matematică.

SPORT REPORTAJ - Sport de un milion de lei

Sala Polivalentă din Brăila a fost restaurată şi este singura la standarde UE cale de patru judeţe. O faţadă nouă, geamuri termopan, utilităţi, vestiare, parchet şi chiar o culoare nouă, toate dau un aspect modern celei mai mari săli sportive din oraşul Brăila.

UTILE - Acte necesare pentru cartea de identitate

Actele se depun la Serviciul Public Comunitar de pe raza localităţii unde solicitantul are domiciliul. Pe lângă documente necesare precum certificat de naştere, de căsătorie sau act de spaţiu, solicitantul trebuie să achite şi o taxă în valoare de 11 lei.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite