IMPORTANT/ A apărut ADS Brăila cu numărul 10. Vezi aici cele mai bune subiecte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul numărului 10 al ADS:
DEZVĂLUIRI - Daune de milioane rămân doar pe hârtie

Toţi cei implicaţi în actul de justiţie spun că, deşi instanţele îi obligă pe infractori să plătească, acestea rămân vorbe goale, iar pretenţiile se prescriu. Lăsate fără sprijin sau nenorocite pe viaţă, familiile celor ucişi, violaţi sau mutilaţi speră ca măcar legea să le facă dreptate, obligându-i pe vinovaţi să plătească daune civile şi morale.

ANALIZĂ - BANI PUBLICI/ Gură de oxigen pentru Maternitate
Ministerul Sănătăţii şi-a întors faţa către Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi i-a alocat 16 milioane de lei. Luna trecută a fost semnat contractul pentru reabilitarea totală a secţiilor de Obstetrică şi Ginecologie şi Neonatologie.

REPORTAJ - Cum au distrus brăilenii istoria oraşului

Puţinele simboluri naţionale care se aflau în Brăila au fost ascunse între ziduri sau au fost zugrăvite cu prost gust.

Există, însă, câteva busturi, inclusiv al lui Mihai Viteazul, ascuns într-o clădire de pe fosta Regala. Brăila nu mai are o statuie a lui Ştefan cel Mare.

TIMP LIBER - Unde se mai poate pescui la Brăila
Mulți brăileni aleg Dunărea sau canalele din apropierea orașului pentru a da la peşte, chiar dacă nu prind mare lucru. Mai sunt doar câteva locuri în care se poate pescui: pe Dunăre la Mila 209 spre Tufești, la Valea Cânepii, până la intrarea în satul Comăneasca, pe digul Brăila-Galați și pe faleza din oraș.
Emilian Micu: Profesorul care a inventat „Evrika"

Şi-a dorit dintotdeauna să vină în ajutorul elevilor, astfel că a conceput numeroase exerciţii şi probleme de fizică. A dorit să facă o revistă de fizică încă din anii 1970, dar abia după 1990 şi-a putut împlini visul.

SPORT REPORTAJ - HC Dunărea a renăscut şi intră în Campionat
Echipa de handbal feminin a Brăilei are de aproape două luni un nou antrenor şi câteva jucătoare noi de valoare. Până acum brăilencele au înregistrat un succes moderat la Bacău şi au câştigat un turneu pe care l-au găzduit la Brăila. Adevărata provocare vine la Turneul Ligii Naţionale de Handbal.
UTILE: Cum să-ţi programezi o excursie ieftină
Multe dintre ofertele „avantajoase" sunt uneori ţepe abile. Vă prezentăm un mic „manual" de bune practici în turism. Sfatul nostru: studiaţi bine oferta, înainte. Reclamaţiile ulterioare vă pot aduce înapoi banii, dar nu şi timpul pierdut. Cei care doresc să plece în excursii în străinătate - pentru că au cu ce sau doar pentru că vor să facă în ciudă crizei - trebuie să ştie câteva mici amănunte care ar putea să le facă viaţa mai simplă. Par amănunte, însă sunt esenţiale pentru bunul mers al distracţiei.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite