IMPORTANT/ A apărut primul număr din noul săptămânal ADS BRĂILA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul primului număr:
DEZVĂLUIRI - Miliardarul Caruz plăteşte măsurarea duhorii
Eterna problemă a „Oraşului cu salcâmi", mirosul de dejecţii de la Complexul de Porci al lui Caruz, nu se va rezolva niciodată. Proprietarul complexului, cel mai bogat om din Brăila, Gheorghe Caruz, s-a săturat şi el să tot fie blamat şi a angajat specialişti cu ajutorul cărora să poată arăta cu degetul spre altcineva.
ANALIZĂ - Spitalul Judeţean, perfuzie de 2,5 milioane de euro
După preluarea Spitalului în administrarea Consiliului Judeţean, investiţiile au început să curgă. Dincolo de uimirea că în Sănătate se mai fac şi lucruri bune, răzbate întrebarea firească de ce acum se poate ceea ce în urmă cu câteva luni părea imposibil.
REPORTAJ - Filantropul care a îmbogăţit Brăila
A învăţat rotăria, însă, prin muncă cinstită, a făcut o avere colosală, pe care a donat-o. Bătrânii spun că industriaşul Nedelcu Chercea ar fi găsit o comoară ascunsă în hrube, de pe vremea turcilor, şi că astfel s-ar fi îmbogăţit.
TIMP LIBER - Minunile nămolului de la Lacu Sărat
Dacă sunteţi un loc în care să vă petreceţi weekendul, vacanţa sau concediul, aici în Brăila, staţiunea Lacu Sărat este o alegere excelentă
Aflată la doar cinci kilometri de oraş, în staţiune se ajunge foarte uşor şi repede cu tramvaiul sau cu maşina. Nămolul şi apă sărată de aici sunt recunoscute pentru proprietăţile lor curative.
POVESTE - Angheluţă Fătu / Este omul-orchestră de la Palatul Lyra

Cântă la clarinet, saxofon, pian şi tobe şi a înfiinţat o orchestră a copiilor din Centrul de Plasament. Veteranul muzicii culte din Brăila iniţiază copii în tainele muzicii.

SPORT REPORTAJ - Diana Mocanu - copilul de aur al României
Sportiva care a dus numele Brăilei pe culmile gloriei sportive, antrenează un grup de copii la LPS. Dublă campioană mondială la Olimpiada de la Sidney, Diana a ocupat locul I aproape un deceniu, la toate competiţiile sportive, şi s-a retras în plină glorie.
UTILE - Actele necesare pentru eliberarea cazierului
Documentele pentru obţinerea cazierului judiciar pot fi depuse şi on-line, completând formularele de pe site-ul Poliţiei brăilene: br.politiaromana.ro. Persoanele fizice născute în România pot depune cererea pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar la unitatea de politie de la locul de naştere ori de domiciliu/reşedinţă, documentul solicitat fiind eliberat „pe loc".
Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.
Lectură plăcută!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite