Hoţii "pericol public": Tăiau ţevile care transportau produs petrolier şi le vindeau la fier vechi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii transportau ţevile cu căruţa. FOTO: ARHIVĂ
Hoţii transportau ţevile cu căruţa. FOTO: ARHIVĂ

O gaşcă formată din cinci indivizi din Movila şi Ţepeş Vodă a reuşit să bage în sperieţi o toată comuna, după ce a furat ţevile Petrotrans care transportau produs petrolier. Indivizii erau cât pe ce să producă un accident. Vezi aici cum operau cei cinci brăileni!

Alin Ungureanu, de 21 de ani, Nicolae Florin Eşanu, de 24 de ani, Gheorghe Manole, de 27 de ani, Ionel Pal, 28 de ani, şi Dumitrel Ioniţă, de 35 de ani, vor compărea în faţa instanţei de judecată, pentru furt calificat şi tăinuire, după ce, în mod sistematic, organizaţi ca la carte, au tăiat, ascuns şi furat conductele prin care trecea produs petrolier.

Pe 1 februarie, cei cinci s-au întâlnit cu o echipă de jandarmi, la Movila Miresii, având într-o căruţă, patru ţevi de lungime între 10 şi 17 metri, pe care le tăiaseră cu o zi înainte, cu flexul, le ascunseseră pe câmp şi acum încercau să le vândă.

Magistraţii brăileni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, împreună cu poliţiştii, au reconstituit filmul evenimentelor şi au ajuns la concluzia că respectivii se îmbogăţeau punând în pericol tot satul, dar şi mediul înconjurător.

petrotrans s-a constituit parte civilă cu suma de 7110 lei. Ungureanu a fugit din ţară, însă ceilalţi sun chemaţi din libertate la bara instanţei, să dea socoteală pentru fapta lor. Procurorii i-au trimis în judecată, ieri, urmând a se stabili primul termen.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite