Hoţii n-au sărbători. Doar poliţiştii mai reuşesc să-i pună la adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii sunt gata de intervenție
Polițiștii sunt gata de intervenție

Furturi cu repetiţie în această perioadă. Unii, cu state vechi în ale hoţiei, pică abia acum în plasa Poliţiei, fiindcă "foamea" îi împinge să dea iama în casele oamenilor şi să încerce să-şi asigure băutura şi mâncarea pentru sărbători. Vezi mai jos ce a făcut un recidivist.

La data de 16.10.2011, administratorul unei societăţi comerciale din localitatea Mihai Bravu a sesizat la Poliţie că, în noaptea de 15 spre 16 octombrie a.c., persoane necunoscute au sustras din cafe-barul aparţinând societăţii mai multe pachete cu ţigări şi sticle cu băuturi alcoolice, iar dintr-un aparat de jocuri electronice suma de 1.800 de lei.
De asemenea, la data de 12.12.2011, un bărbat din satul Mihai Bravu a reclamat la Poliţie că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie a.c, persoane necunoscute au pătruns în imobilul vecinei sale şi au sustras mai multe bunuri.
În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, în ziua de 21.12.2011, s-a stabilit că principalul suspect al faptei este un tânăr de 28 de ani, din satul Mihai Bravu.
În locuinţa acestuia au fost găsite mai multe bunuri care fac obiectul celor două cauze, fiind recuperate de către poliţişti şi înaintate părţilor vătămate.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
La data de 23.10.2011, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Bucureşti, prin apelul de urgenţă 112, a sesizat la Poliţie că, în noaptea de 22 spre 23.10.2011, în jurul orei 1.45, aflându-se în vizită la părinţii ei, care domiciliază în satul Mihai Bravu, comuna Victoria, a surprins un tânăr care a pătruns fără drept în locuinţă şi sustrăgea bunuri.
În ziua de 21 decembrie a.c., în urma cercetărilor şi a efectuării unei percheziţii în imobilul unui localnic, poliţiştii au găsit două telefoane mobile, reclamate ca fiind sustrase.
S-a stabilit că autorul furtului este un tânăr de 21 de ani, fiul persoanei la care a fost efectuată percheziţia, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite