Groapă uriaşă pe Griviţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reabilitare au fost întrerupte de o gaură cu adâncă de şase metri. Pentru că nu erau urme de infiltraţii de apă, specialiştii cred că de fapt s-a ajuns la o hrubă din perioada medievală.

Muncitorii care lucrează la reabilitarea străzii Griviţa s-au confruntat cu surprize neplăcute care le-au încetinit ritmul lucrărilor. Astfel, la intersecţia cu strada Şcolilor, ei au fost nevoiţi să întârzie faţă de graficul de execuţie deoarece a apărut o surpare de teren.

"În timp ce efectuam lucrările pentru schimbarea conductei principale de canalizare malul a început efectiv să curgă către o zona de săpături. Aveam dig de protecţie amplasat şi nu era nimeni în groapă, excavarea s-a făcut mecanic. Nimeni nu a fost în pericol. Ne-a surprins însă felul în care s-a prăbuşit malul deoarece acum, după ce am excavat, am văzut că nu există infiltraţii de apă sau ceva asemănător", ne-a explicat Tudorel Manole muncitor pe şantieul Griviţa.

Necazul cu care s-au confruntat muncitorii nu este de natură să pună sub semnul întrebării termenul de predare al lucrării care avansează în regim susţinut.
"Muncitorii au lucrat bine şi chiar au reuşit să devanseze puţin graficul de execuţie, fiind într-un uşor avans" şi-a exprimat opinia primarul Aurel Simionescu în ceea ce priveşte ritmul de pe şantier.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite